جوشکار حرفه ای هستم
جوشکار ماهر با ۳۰سال سابقه کار.؟..اجرایه اسکلت فلزی....سازه نگهبان....اجرای پروفیل نمای خشک ونمای خشک...اجرای اسکلت بتنی و دیوار چینی اعم از بلوک وهبلکس..؟.اجرای صفر تا صد ساخت آپارتمان وتجاری به صورت پیمانی ودرصدر...
پاسخها (17) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدکارگاه درب پنجره سازی استاد عبدلا محمودی با انواع طرح ها درخدمت مشتریان عزیز هستیم
عالی بود موفق باشین
اجرای اسکلت فلزی و بتنی...شاسی کشی نما..سازه نگهبان....اجرای والپست...اجرای پل بین دو برج....کار ساخت آپارتمان از صفر تا صد چه به صورت پیمانی. ویا در صدی پذیرفته میشود
سلام من افشار اسماعیلی ۱۴سال سابقه اهنگری دارم کار شاستی کشی شیروانی دامپا نرده ،دروپنجره،شاستی کشی نما، ساخت اسکلت وغیره در خدمت شما هستم کارم باضمانت وتمیز هستش ممنون یا حق
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز بنده با ۱۰ سال سابقه کار در اجرا و نصب والپست و نبشی کشی و شاسی کشی نما و رابیتس کاری ساختمان و فرم درب و پنجره های ایرانی و خارجی انواع جوشکاری سبک و سنگین در حوضه ساختمان سازی تمامی کار طبق آخرین ویرایش نظام مهندسی ۲۸۰۰ با تیمی متعهد و متخصص با بروزترین ابزارآلات صنعتی تمامی کارها به صورت تماما لیزری به شرط تایید شما و ناظر کیفی شما یاحق
سلام خدمت شرکت کارو وعوامل زححمت کش وهمکاران جوشکار امیدوارم همیشه سفره دلتون پربرکت باشه جیبتون پر پول خدا قوت
من ۱۵ سال فعالیت در حوضه ساخت و ساز به تور ممتد فعالیت داشتم و داری گواری اجرای جزئیات در ساخت از شهرداری دارم
جوشکار حرفه ای با۳۰ سال تجربه تمام مراحل اسکلت ونقشه ها مطلع هست وان را اجرایی مینماییم
-
خلاصه
شما به عنوان جوشکار حرفهای با ۳۰ سال سابقه کار در حوزههای مختلف ساختمانی فعالیت دارید. به نظر میرسد که در اجرای اسکلت فلزی، سازه نگهبان، پروفیل نمای خشک، اسکلت بتنی و دیوار چینی تجربه دارید و پروژههای ساخت آپارتمان و تجاری را به صورت پیمانی انجام میدهید. -
مراحل اجرا
- ارزیابی و برنامهریزی: بررسی نیازهای پروژه و تعیین نقشهها و طرحهای مورد نیاز.
- تأمین مواد و ابزار: خرید و آمادهسازی مواد و ابزار لازم برای اجرای پروژه.
- ایجاد زیرساختها: آمادهسازی زمین و زیرساختهای ابتدایی مانند فونداسیون و سازه نگهبان.
- ساخت اسکلت: جوشکاری و نصب قطعات اسکلت فلزی یا بتنی.
- اجرای نما و دیوارچینی: نصب پروفیلهای نمای خشک و اجرای دیوارهای داخلی و خارجی با بلوک یا هبلکس.
- تکمیل پروژه: اجرای مراحل نهایی شامل نصب تجهیزات و اجرای جزئیات داخلی.
-
نکات ایمنی
- استفاده از تجهیزات حفاظتی: پوشیدن لباس ایمنی، دستکش، و عینک محافظ.
- تهویه مناسب: در محیطهای بسته، تهویه مناسب برای جلوگیری از تجمع گازهای ناشی از جوشکاری ضروری است.
- رعایت اصول ایمنی برق: اطمینان از سلامت و ایمنی دستگاههای جوشکاری و کابلهای برق.
- آموزش و آگاهی: اطمینان از اینکه تمامی کارگران در خصوص اصول ایمنی و استفاده صحیح از تجهیزات آموزش دیدهاند.
-
چه زمانی متخصص خبر کنید
- مشکلات ساختاری: اگر در حین کار متوجه مشکلات ساختاری جدی شدید، مانند ترکهای عمده در بتن یا انحراف سازه، بلافاصله با یک مهندس متخصص مشورت کنید.
- نقص تجهیزات: در صورت خرابی یا نقص در تجهیزات جوشکاری، از یک تکنسین متخصص برای تعمیر و نگهداری کمک بگیرید.
- تغییرات طراحی: در صورت لزوم به تغییرات عمده در طراحی پروژه، با یک معمار یا مهندس مشورت کنید.
-
جمعبندی
با توجه به تجربه گستردهای که در حوزههای مختلف ساخت و ساز دارید، میتوانید پروژههای متنوعی را به صورت کامل و با کیفیت بالا اجرا کنید. رعایت نکات ایمنی و استفاده از تخصص متخصصین در مواقع ضروری میتواند به افزایش کیفیت و ایمنی پروژههای شما کمک کند. در نهایت، با بهرهگیری از تجربه و دانش خود، میتوانید در پروژههای ساختمانی موثر و کارآمد عمل کنید.